Fordele ved at bruge en penis pumpe

I dag er erektil dysfunktion et af de problemer, mænd står over for, fordi det forhindrer deres mulighed for at nyde livet fuldt ud. Når du ikke vil opleve erektil dysfunktion for evigt, skal du finde den bedste kur, for at du kan tilfredsstille din partner såvel som dig selv under samleje.

Penis pumpOne af det mest populære produkt, som mænd bruger disse dage, er penispumpen, hvor i dette er et rør, der er indbygget over den menneskelige penis. Det kan være manuelt eller motoriseret at generere et vakuum i området af penis, svulme op det som blod er trukket derinde. Når du ikke længere er tilfreds med dit sexliv, har du heldige i disse dage, fordi der nu er en effektiv behandling for at bekæmpe erektil dysfunktion, som er brugen af ​​penispumpe.

Men i hvert produkt er der altid en forholdsregel for at undgå skade. Brug af pumpen skal udføres forsigtigt for at undgå skade. Over pumpning og ekstrem brug kan forårsage vaskulær ødelæggelse og kan ødelægge blodkar og danne hævelse.

Penis pumpe bruges også engang til at erobre impotens, men det helbreder ikke impotensproblemer. Det har også været vant til at helbrede Peyronie’s sygdom, hvor det er den unormale reduktion og drejning af penis. Ved denne hændelse er det svært for penis at opreje således med brugen af ​​dette produkt; Det kan holde op med erektion, især under sex. Det er bare knyttet til den menneskelige penis. Dem, der har forbehold, kan tænke på, hvordan det fungerer.

Det fungerer i følgende trin:

  1. Den første ting, der skal gøres, er at placere pumpen ved hjælp af hånd eller batterier over området af penis.
  2. Pump luften ud af røret for at generere en vakuum. Dette trækker blod ind i penis, som får det til at forstørre og blive oprejst.
  3. Når penis er opstillet, brug smøremiddel og slip derefter gummibåndene i den nederste ende af penis.
  4. Fjern pumpen efter frigivelse af vakuum. Husk altid, at bandet kun er tilladt i 30 minutter for at få en vellykket kontakt. Ikke alle produkter er effektive, skal du være sikker på at du vælger den rigtige og sikre en for dig. Sørg for at have produktet, der indeholder en “quick release” anbefaling. Dette produkt fungerer godt, når du vælger den effektive. Over 50% til 80% af mændene er tilfredse med resultaterne.

Penis pumpe kan bruges af mænd, der har erektil dysfunktion, nedsat blodgennemstrømning til penis, dem, der har diabetes, dem, der har psykologiske problemer som fængsel og melankoli. Men på den anden side bør den ikke bruges af mænd, der har den langvarige, dunkende erektion, der varer i ganske få timer, såvel som dem, der har anæmi og leukæmi. Du kan nu opleve undre ved at bruge penispumpe, men brug altid den på recept for at undgå skade.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *