Jelp øvelser

jelq-øvelserJelqing er oversat fra det arabiske, hvilket betyder ‘at mælke’, og er ofte også ofte kaldt ‘malkning’ i den vestlige kultur. Jelqing har eksisteret i hundreder af år og har hjulpet millioner af mænd til at opnå mere tilfredsstillende sex og mere meningsfulde relationer. I grund og grund er jelqing en række øvelser indledt for at fremme naturlig penisvækst. Der er en række forskellige variationer, som alle har varierende niveauer af effekt.

Hvad er nogle effektive Jelqing øvelser?

  1. Sug et håndklæde i varmt (men ikke skoldende) vand, vri det overskydende ud, vik det omkring din penis og hold det i to minutter. Gentag tre gange eller mere. Dette vil tilskynde blodcirkulationen i din penis for at minimere chancerne for skade under jelqing senere.
  2. Før du starter jelq øvelsen, skal du sørge for at din penis ikke er i fuldt opretstående tilstand. Ellers risikerer du at beskadige din penis, ved at forårsage en blodåring for eksempel.
  3. Påfør flere dråber vaselin til din penis og spred den over hele din penis. Brug ikke sæbe eller shampoo som smøremiddel i stedet for vaselin – ellers ville du ende med en øm penis.
  4. Foretag en tæt ring rundt om din penisbase med tommelfingeren og pegefingeren og glide helt opad indtil du når penishovedet. Gør det samme ved hjælp af din anden hånd. Gentag igen og igen med den ene hånd efter den anden. Lav hvert slag senest cirka to sekunder.
  5. Hvis du nogensinde får en erektion, skal du stoppe jelqing og smække din penis mod låret for at modvirke det fra at opstå fuldt ud. Fortsæt jelqing, når erektionen går væk.
  6. I den første uge skal du gøre 200-300 jelqs om dagen med mellemstyrke. For den anden uge, gør 300-500 jelqs om dagen med fuld styrke. Efter den anden uge kan du arbejde op til 500 eller mere jelqs om dagen for så mange som du kan lide uden at føle ubehag.

Et råd: Hold konstant udkig efter ubehag eller andre tegn på problemer, mens du udfører jelq øvelsen. Tegn på problemer kan være smerter, blå mærker og blærer. Ved de første tegn på problemer, stop jelqing med det samme, tag en 1-2 dag pause og genoptag først, indtil problemet går væk. Selv uden at opleve ubehag, bør du tage fridage fra jelqing regelmæssigt, for eksempel 1-2 dage efter 5 dage jelqing. Ved at udføre jelq øvelsen over konsekvent bør du være i stand til at opnå mærkbare gevinster i penis størrelse i løbet af uger eller måneder.

Vil du lære mere jelqing øvelser?

Ved at lære mere penis øvelser og avancerede jelq teknikker vil du være i stand til at fremskynde dine gevinster, så du kan øge din penis størrelse hurtigere. Penis øvelser er den mest omkostningseffektive måde at forstørre din penis, hvis du kan spare 7 minutter på din dag til at udføre øvelserne.

Læs mere artikler relateret til Jelqing øvelsen, venligst klik her for at besøge penisforstørrelse hjemmeside.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *