Motion og velvære

Vi ved alle, at motion er en god måde at komme i form og tabe sig, men mange gange, hvad der er overset er følelsen af velvære, du får, når du træner, og hvordan det forbedrer dit humør. Dette er undertiden benævnt som “runners high.” En nem måde at træne løb på er ved hjælp af et løbebånd, Ren-Nydelse har testet en masse løbebånd og lavet en guide til, som du kan find her Ren-nydelse.dk løbehånds test.

løbebånd
løbebånd er en nem måde at komme i god form på.

Jeg kender en masse mennesker ikke kan lide at motionere, men prøv at overveje de gavnlige humørsvingninger, der opstår med fysisk aktivitet. Du har virkelig intet at tabe, undtagen stress og en dårlig holdning.

Vi har magten til at være vores egen læge og ordinere til os selv de mindre måder at helheds helbredet. Næste gang vi føler trist og har et ønske om at ligge ned, vi nødt til at finde den viljestyrke til at stå op og fortsætte fremad. Jo hurtigere og oftere vi flytte, desto hurtigere vil vi nå vores endelige destination til landet af indre fred!

Motion er nærmest som at læse , at der er noget derude for alle. Alt for mange af os associeret øvelse med smerte og vi gerne sætte os igennem ting, vi hader, sætte os op til fiasko, før vi overhovedet begynder. Forsøg ikke at optage jogging for femte gang, hvis du ved, du finder det kedeligt. Hvis du hader klatring trapper, ikke spilde din tid på en trappe bjergbestiger eller en trin-aerobic klasse. Tricket er at finde en fysisk aktivitet, der ikke kun får dit hjerte til at pumpe, men passer til din personlighed og din livsstil.

Der er mange andre alternativer til at starte eller opretholde et fitness-program, en af ​​dem er online fitness. Hvis du ønsker at komme i form, men er ikke sikker på hvor du skal begynde, så hvorfor ikke tjekke online fitness? Mange mennesker har brug for vejledning og rådgivning, når de udvikler en kost plan og motion rutine at tabe ekstra kilo og indarbejde en sundere kost i deres livsstil. Online fitness giver en række muligheder fra måltid planlægning til personlig fitness træning, og er meget populær som folk forsøger at indarbejde fitness i deres travle daglige tidsplaner. Professionelle diætister og personlige trænere kan konsulteres for at udvikle en fitness plan specifikt til dine individuelle behov, via online kommunikation for et bestemt gebyr. De fleste online fitness sites tilbyder personlige tjenester specielt til alles individuelle fitness behov. Trænings rutiner kan udvikles til at arbejde specifikke dele af kroppen, der kan have brug for ekstra opmærksomhed, som kan indgå i en samlet fitness arbejde ud.

Gode råd

  • Altid tjekke med din læge, før du starter en øvelse program. Dette gælder især, hvis du har eller er i risiko for at have, hjertesygdomme, diabetes, eller du er svært overvægtig.
  • Praksis mådehold ved at begynde med lys og lav effekt øvelser som at gå, og gradvist øge din intensitet som din krop begynder at blive konditioneret til øget aktivitet.
  • Målet for mindst 30 pr dag med lys hjerte-kar-aktivitet hver dag. Du behøver ikke at gøre alle 30 minutter på én gang. Du kan sprede det ud over dagen, hvis du vil.
  • Let at gøre øvelser omfatter gå i stedet for at tage bilen på nærliggende ærinder. Tag trappen i stedet for rulletrappen, når du går til kontoret eller shopping i storcenteret. Tag en tur under frokost tid.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *