Øg din penis omkreds

Mange mænd er interesserede i at få en større penis. Men mens en masse opmærksomhed først og fremmest fokuseres på længden, er der nogle mænd, meget kloge mænd, og jeg kommer til det på et sekund, der virkelig vil lære at forbedre penis omkrands.

Nu siger jeg “meget kloge mænd”, fordi de forstår vigtigheden af ​​omkreds eller bredde. Det er faktisk bredden af ​​penis, der er vigtigst og ønskeligt aspekt til seksuelt tilfredsstillende kvinde. Mange kvinder er opmærksomme på dette og kunne passe mindre om længden. Når det kommer til det, har de virkelig brug for denne bredde for at opleve maksimal fornøjelse. En tykkere, kortere penis kan typisk gøre jobbet bedre end en længere, slank penis.

En tyk penis er vigtig

Stigende omkreds er vigtig for de mænd, der allerede har en stor penile længde. Bare i tilfælde af at du ikke vidste, er omkreds måling af omkredsen af ​​penis, når den er opmærksom eller helt opført. Penis, når den er rejst, er som en stor pumpearterie, erigert med blod og strakt til sit maksimum. Det er på dette tidspunkt, at penis kan måles for sin omkreds, hvilket er relativt, da penilehovedets område er større end penisakslen.

Hvad er så vigtigt med penile omkreds, at mænd er i besiddelse med at øge sin størrelse endnu længere? Penile omkreds giver kvinderne mere glæde under sex i forhold til penile længde. Faktisk i en undersøgelse, der spørger kvinder om deres præferencer om, hvorvidt de gerne vil have en større penis omkrans eller en længere penis længde, omkring 90% af de kvinder, der svarede, sagde, at det er penisens omkreds, som de gerne vil blive gjort større snarere end længden, da dette giver dem mere glæde end længde. Hvorfor? Svaret herpå er simpelt nok. En kvindes glæde er afledt af de sammentrækninger, de kan gøre inden for deres vagina. Jo bredere den strækkes, desto større er presset, der er nødvendigt for at indgå det, desto mere intens den glæde, de føler. På samme måde foretrækker mænd en strammere vaginal åbning, således at man opnår denne følelse, de har brug for at gøre dette til penis omkrans, øge penis omkrans.

Der er flere øvelser, der er gratis for dig at prøve i komfort og privatliv i dit eget hjem. Dette er simpelthen en teknik til forbedring og udvidelse. Selv om der er flere forskellige øvelser, der både vil tilføje længde og bredde, men denne øvelse koncentrerer sig virkelig om at forstørre omkredsen alene.

Hvordan er breddeudvidelse muliggjort?

Dette opnås som følge af en stigning i blodgennemstrømningen til og gennem penis. En metode kaldet malkning får meget blod til at strømme til hvert område af det erektile væv, hvilket øger bredden som følge heraf. Det er en rigtig let fysisk øvelse at gøre og gøres bedre med en semi hard-on.

For at komme i gang med denne teknik skal du blot placere din pegefinger og tommelfinger i et ok symbol eller “O” omkring penisbasen. Når du har grebet ind på penis, skal du være fast, men ikke for fast. Målet er at kunne fange blodet og holde det i den position. Mens du holder denne position, glider du hånden lige langs din penisaksel. Dette vil gøre det muligt for dig at skubbe mere blod ind i hele området af din penis. Hvad du behøver at vide, er, jo mere blod du kan fødere til denne placering, jo fyldigere kan du blive.

Hovedlinjen for denne besættelse med omkreds er evnen til at give maksimal glæde og få den til gengæld. Derfor har mænd siden tiden i memoriam været optaget af længde og penis omslag: Forøg penis omkreds og længde, øg glæden.

Vil du gerne opdage, hvordan du tilføjer tommer til din nuværende penis omkreds og gør din seksuelle oplevelse mest tilfredsstillende og behageligt? Ved at anvende dokumenterede naturlige penisforstørrelsesmetoder for at øge penis omkredsen og længden.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Jeg har lavet denne øvelse i et par år nu og pikken måler 15,8 cm i omkreds nu og pikhoved 16,8 cm

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *